Expressz áruszállítás

Mindennapi életünk szerves részét képezik a futárszolgálatok, legyen szó üzletről vagy magánéletről. Ezek a cégek több évtizedes múltra tekintenek vissza, az általuk kialakított logisztikai ökoszisztémával csak kevesen tudják felvenni a versenyt. Árban, távolságban, gyorsaságban szinte verhetetlenek.

Egy ilyen rendszer csak pontos és szigorú szabályok mellett tud működni, éppen ezért sok esetben nem tudják kiszolgálni a magyar vállalkozások igényeit.

HÉTVÉGI SZÁLLÍTÁS

A futárszolgálatok nem szállítanak hétvégén, mi viszont igen. Ha Önnek fontos, hogy küldeménye még a hétvége folyamán célba érjen, mi megoldjuk.

AZONNALI TELJESÍTÉS

Ha ég a ház, csak telefonáljon és mi indulunk is. A minimum 1 napos “expressz” szolgáltatás helyett pár órán belül a kívánt helyre kerül rakománya.

RUGALMASSÁG

Rosszul lett megadva a célállomás? Nincs, aki átvegye a küldeményt? Ami másoknál sikertelen kézbesítésnek minősül, nálunk csak egy porszem a gépezetben.

ÁR-ÉRTÉK

Díjazásunk csak és kizárólag azon tételeket tartalmazza, melyek az Ön fuvarjához tartoznak. Üzemanyag, útdíjak, a sofőr munkabére. Se több, se kevesebb.

expressz áruszállítás
expressz áruszállítás
Kérjen tőlünk ajánlatot! 1 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.